12th English Refresher Course Answer key Topic 12 Linkers

12th English Refresher Course Answer key Topic 12 Linkers

12th English Refresher Course Answer key Topic 12 Linkers. 12th English Refresher Course Answer key. 12th English Refresher Course Answer key Topic 11. +2 English Refresher Course Answer key. 12th Standard English Refresher Course Module Answer key 2021-2022. TN Government Announced Refresher Course Module Books 2021-2022 for 9th, 10th, 11th, 12th 12th English Refresher Course Module Answer key 2021-2022.

12th English Refresher Course Module Answer key

TN 12th English Refresher Course Answer key Topic 12 Linkers

Tamil Nadu State Government Announced Refresher Course Module Books for 12th Standard. Its givers on September 1st. 12th Refresher Course Module Books 2021-2022 Answer key. Answer key for 12th Refresher Course Module Books 2021-2022.  
Refresher Course Answer key Topic  12 Linkers

12th English Refresher Course Answer key 

Topic  12 Linkers

Examples:

  • 1. Despite his poverty, he is honest.  
  • 2. Though they played well, they lost the match.  
  • 3. He was very old, however he walked steadily. 
  • 4. The man is sad because his wife has left him. 
  • 5. Furthermore, his son is leaving home. 
  • 6. In the end, he is alone 
  • 7. Raja did not perform well in the exam. Nevertheless, he got a distinction in English. 
  • 8. It was raining so I stayed at home.
  • 9. Though it was raining, I went out for a walk.  
  • 10. Despite the rain, I went for a walk.  
  • 11. It was a cold winter. Nevertheless, we decided to go for a walk.  

ASSESSMENT:

Fill in the blanks with the correct linkers. 

  • 1. __________ the rain, we went to the park. Ans: Despite 
  • 2. __________ it was raining, we went to the park. Ans: Although 
  • 3. It was raining. __________, we went to the park. Ans: However 
  • 4. John bought the watch, __________ the fact that it was expensive. Ans: despite 
  • 5. I finished the homework. It, __________ wasn’t easy. Ans: however 
  • 6. John bought the watch.__________ it was expensive. Ans: However 
  • 7. I finished the homework, __________ it wasn’t easy. Ans: although 
  • 8. __________ the weather is bad, I love Delhi. Ans: Though 
  • 9. __________, there were many challenges. Ans: Nevertheless 
  • 10. He appeared relaxed, __________ the danger. Ans: despite 

***************************

Post a Comment

0 Comments